Waar kan ik Twin Peaks kijken op Netflix?

Ben jij een fan van de originele Twin Peaks-serie? Of heb je alleen gehoord van Twin Peaks, maar heb je de show nooit echt gezien? Het is een van de meest legendarische shows ooit en had vroeger fans over de hele wereld.

Helaas heeft de show nog steeds veel fans, maar die kunnen het allemaal niet zien aangezien Twin Peaks moeilijk te vinden is op Netflix. De waarheid is dat je Twin Peaks alleen op Netflix in de Verenigde Staten kunt bekijken, en dat is het enige land ter wereld waar het kan worden gestreamd. Wat kunnen we daar allemaal aan doen?

Je kunt op een vlucht springen en je mobiel en je notitieboekje meenemen. Als je veilig in de Verenigde Staten bent, zoek je een wifi-plekje, open je je Netflix-app en kun je Twin Peaks streamen op Netflix. Je hebt hiervoor geen extra Netflix-abonnement nodig, je huidige Netflix-abonnement is voldoende.

Maar wie wil er nu een vliegticket kopen om Twin Peaks op Amerikaanse Netflix te kijken? Niemand! Ik zou heel graag de VS willen bezoeken, maar dat is niet om Twin Peaks op Netflix te kijken, maar om alle beroemde attracties en steden te bezoeken die ik al zo lang in films heb gezien.

Waar kan ik Twin Peaks kijken op Netflix?

Maar wat kun je doen om Twin Peaks op Netflix te kijken als je ergens anders woont?

Je hebt geluk want ik zal je een veel eenvoudigere manier uitleggen waarop je de films en tv-series op US Netflix kunt kijken, waar ter wereld je ook bent. Het kan binnen een paar minuten worden opgelost en het geeft je in één keer toegang tot alles wat beschikbaar is op US Netflix. Daarnaast geeft het je ook toegang tot alles wat er op Netflix staat in Canada, het VK, in Nederland en in een aantal andere landen.

Wat moeten we doen?

Allereerst moet je een VPN-abonnement op PureVPN of SurfsharkVPN aanschaffen. Hieronder vindt u links naar beide websites. Ze hebben nu allebei grote kortingen en geld-terug-garantie die 30 dagen geldig is. Met andere woorden, u kunt het gewoon vragen en uw geld terugkrijgen als het product u niet bevalt.

SurfsharkVPN

Klik op de bovenstaande knop om de SurfsharkVPN-website te bezoeken.

PureVPN

PureVPN is de goedkoopste optie als u hun abonnement van 1 maand aanschaft. Klik op de knop om hun prijzen meteen te bekijken!

Download de VPN-client van de VPN-service die u besluit te gebruiken.

  • Start de applicatie en maak verbinding met een server in de Verenigde Staten.
  • Open uw Netflix-app of ga naar www.netflix.com.
  • Zoek naar Twin Peaks.
  • Je vindt Twin Peaks nu op US Netflix en je kunt direct beginnen met streamen!

Is dat niet gewoon geweldig? Vergeet niet dat je op Amerikaanse Netflix ook andere fantastische shows kunt kijken, zoals Person of Interest, The Twilight Zone en vele anderen die je nergens anders ter wereld kunt vinden.

Als je iets cools wilt doen, maak dan verbinding met een server in Japan met de door jou geselecteerde VPN-service. Je kunt dan de film Joker bekijken op Netflix (Japan is momenteel het enige land waar deze film online gestreamd kan worden).

Over Twin Peaks

De serie Twin Peaks ging in 1990 in première op tv in de Verenigde Staten. Om de een of andere reden werd het al na twee seizoenen geannuleerd, maar in die korte periode werd het een cultserie, met nog steeds miljoenen fans wereldwijd. Veel mensen noemen Twin Peaks een van de beste tv-series ooit, en iemand noemt het een kruispunt in de wereld van tv-series.

Twin Peaks is een detective-fictieserie met wat humor, actie en een vrij duister verhaal.

Het derde seizoen (en laatste seizoen) van Twin Peaks is uitgebracht in 2017. Het laatste seizoen is nog niet beschikbaar op Netflix.

twin peaks online

Het is heel gemakkelijk en het is zo leuk als je toegang krijgt tot zoveel meer inhoud op Netflix. Je hebt geen extra Netflix-account nodig, het enige wat je nodig hebt is een VPN-abonnement op SurfsharkVPN of PureVPN.

Ik zal je ook een geheim vertellen. Er zijn veel andere VPN-services op de markt, maar Netflix blokkeert ze bijna allemaal. Daarom is het belangrijk om een ​​VPN te gebruiken waarmee je toegang krijgt tot de landen waartoe je echt toegang nodig hebt. Daarom zijn PureVPN en SurfsharkVPN zulke geweldige diensten, simpelweg omdat ze je toegang geven tot Netflix-content in zoveel landen, naast Amerikaanse Netflix.

Ik hoop dat je dit artikel leuk vond. Als u opmerkingen of vragen heeft of uw mening over Twin Peaks wilt delen, schrijf deze dan in het opmerkingenveld hieronder.

Ik raad je ook aan om ons YouTube-kanaal te volgen voor meer Netflix-nieuws en clips en dat je hier een bladwijzer plaatst op netflix.fromabroad.org om op de hoogte te blijven welke VPN’s het beste zijn voor Netflix, en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *