Best VPN om Nederlandse tv te kijken in het buitenland

Bent u op zoek naar een VPN-dienst die u in staat stelt om Nederlandse televisie in het buitenland te kijken? Dit zijn onze adviezen gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Het belangrijkste aan een VPN-aanbieder, waarmee je Nederlandse tv online in het buitenland wilt kijken, is dat ze servers in Nederland hebben met een goede snelheid op hun servers. Hier omschrijven we dus alleen dergelijke VPN-aanbieder beschrijven.

Beste VPN voor de Nederlandse televisie in het buitenland

Hier volgt een lijst van verschillende VPN-aanbieders samen zetten die kunnen worden gebruikt om de Nederlandse televisie in het buitenland te kijken.

IPVanish

Op basis van onze langdurige ervaring is IPVanish de beste VPN aanbieder wanneer je Nederlandse tv online wilt kijken met grote snelheden. Ze hebben verschillende servers in Nederland, om ervoor te zorgen dat er vrije IP-adressen in Nederland voor u klaar. Een perfecte oplossing!

IPVanish

HideMyAss

De grootste van alle VPN providers en ook met servers en IP-adressen in Nederland en met vergelijkbare goede service als IPVanish. Hun restitutie beleid is geldig gedurende 30 dagen, waardoor de service zelfs beter is dan bij IPVanish.

HideMyAss

 PureVPN

De goedkoopste versie voor het geval je een Nederlands IP-adres nodig hebt om de Nederlandse televisie in het buitenland te kunnen kijken. Het zal geweldig werken in 90% van alle situaties, dus hopelijk val je binnen de 90%.

PureVPN

VyprVPN

Het werkt geweldig, maar ze hebben een zeer ingewikkeld systeem wanneer u zich aanmeldt met verschillende pakketten. Hun prijzen zijn een van de duurste op de markt.

VyprVPN