dutch netflix

Welke VPN is het beste als ik Nederlandse Netflix wil kijken?

Ben je het beu om dezelfde oude inhoud op je Netflix-account te zien? Misschien heb je gehoord van het spannende aanbod dat beschikbaar is op de Nederlandse Netflix, maar heb je er geen toegang toe op je huidige locatie (buiten Nederland). Gelukkig kun je met de juiste VPN (Virtual Private Network) geografische beperkingen omzeilen en een wereld aan entertainment ontsluiten. In dit artikel onderzoeken we de drie beste VPN-opties (ExpressVPN, NordVPN en Surfshark) waarmee je moeiteloos Nederlandse Netflix-content kunt streamen.

Drie geweldige VPN-diensten voor Nederlandse Netflix.

1. ExpressVPN: de premium keuze

ExpressVPN onderscheidt zich als een van de meest vertrouwde en betrouwbare VPN-diensten op de markt. Hoewel er misschien een iets hoger prijskaartje aan hangt in vergelijking met andere opties, maken de prestaties en functies het voor veel gebruikers de investering waard.

Pluspunten:
Snelle en betrouwbare verbindingen.
Brede serverdekking, inclusief servers in Nederland voor toegang tot Nederlandse Netflix.
Sterke encryptie- en privacyfuncties om uw gegevens veilig te houden.
Gebruiksvriendelijke interface op verschillende apparaten.
Uitstekende klantenondersteuning 24/7 beschikbaar.

Nadelen:
Hogere abonnementskosten vergeleken met sommige andere VPN’s.

ExpressVPN

2. NordVPN: de veelzijdige optie

NordVPN is een andere populaire keuze onder VPN-gebruikers, bekend om zijn robuuste beveiligingsfuncties en uitgebreide servernetwerk. Met servers die zijn geoptimaliseerd voor streaming, is NordVPN een uitstekende optie om overal ter wereld toegang te krijgen tot Nederlandse Netflix-inhoud.

Pluspunten:
Groot servernetwerk verspreid over meerdere landen, waaronder Nederland.
Geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Double VPN en Onion over VPN.
Hogesnelheidsverbindingen voor naadloos streamen.
Speciale apps voor verschillende apparaten en platforms.
Concurrerende prijzen met langetermijnabonnementen.

Nadelen:
Heeft slechts servers in ongeveer 60 landen, wat weinig is vergeleken met ExpressVPN en Surfshark, die servers in meer dan 100 landen hebben.

NordVPN

3. Surfshark: de budgetvriendelijke oplossing

Als je op zoek bent naar een betrouwbare VPN die je portemonnee niet kapot maakt, dan is Surfshark een uitstekende keuze. Ondanks de betaalbaarheid doet Surfshark geen concessies aan de prestaties of functies, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor het streamen van Nederlandse Netflix-inhoud.

Pluspunten:
Onbeperkte gelijktijdige verbindingen, waardoor u al uw apparaten met één abonnement kunt beveiligen.
Toegewijde servers die zijn geoptimaliseerd voor streaming en het delen van P2P-bestanden.
Sterke privacyfuncties, waaronder een strikt no-logs-beleid.
Schone en intuïtieve apps voor verschillende platforms.
Concurrerende prijzen met frequente kortingen en promoties.

Nadelen:
Het bestaat ‘slechts’ sinds 2018 en is daarmee de jongste van de drie genoemde VPN-aanbieders.

SurfsharkVPN

Waarom is de inhoud op Netflix verschillend tussen verschillende landen?

Hoewel deze VPN’s effectieve oplossingen bieden voor toegang tot Nederlandse Netflix waar ook ter wereld, is het essentieel op te merken dat EU-regelgeving de effectiviteit ervan binnen de Europese Unie kan beïnvloeden. Vanwege licentieovereenkomsten is Netflix verplicht om geoblockingmaatregelen op zijn platform af te dwingen, wat betekent dat de inhoud die beschikbaar is in het ene EU-land kan verschillen van het andere.

Waarom is de inhoud op Netflix verschillend tussen verschillende landen?

Woont u in de EU (waarschijnlijk wel)? Deze informatie is van cruciaal belang om te lezen voordat u verdergaat!

Als uw Netflix-account is geregistreerd in een EU-lidstaat, is het gebruik van een VPN voor toegang tot inhoud uit een ander EU-land mogelijk niet mogelijk. EU-regelgeving schrijft voor dat Netflix-abonnees alleen toegang hebben tot inhoud die beschikbaar is in het land waar hun account is geregistreerd. Als je binnen de EU van Nederlandse Netflix wilt genieten, kan het zijn dat je buiten de EU een Netflix-account moet registreren, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten of een ander niet-EU-land (Turkije en Brazilië zijn goede opties).

Concluderend: hoewel ExpressVPN, NordVPN en Surfshark allemaal uitstekende keuzes zijn voor het ontsluiten van Nederlandse Netflix-content, is het essentieel om op de hoogte te zijn van regionale beperkingen en wettelijke beperkingen, vooral binnen de Europese Unie. Door de juiste VPN te selecteren en de relevante regelgeving na te leven, kunt u uw streamingervaring verbeteren en genieten van een breed scala aan inhoud van over de hele wereld.

Het is ook de moeite waard om te weten dat alle drie de genoemde VPN-providers je toegang geven tot Netflix-content in bijna 15 andere landen (behalve Nederland), dus er zijn veel voordelen aan verbonden voor degenen met een VPN-abonnement op een van de diensten.

Ik hoop dat deze informatie je heeft geholpen. Als u opmerkingen of vragen heeft, kunt u deze delen in het opmerkingenveld hieronder.

Hoe kan ik “Mare fuori” online bekijken op RaiPlay buiten Italië?

“Mare fuori” is een Italiaanse tv-serie, geproduceerd door RAI (Radiotelevisione Italiana), de nationale publieke omroep van Italië. De titel “Mare fuori” vertaalt zich naar “Sea Outside” in het Engels. De serie staat bekend om zijn meeslepende verhaallijn en de weergave van verschillende sociale en culturele kwesties. Zoals je al weet is dit een Italiaanse serie. Hoe kun je het online bekijken? Is het mogelijk om “Mare fuori” buiten Italië te streamen?

De tv-serie “Mare fuori” is beschikbaar op RaiPlay in Italië. Om de tv-series op de streamingdienst te bekijken, moet je je als gebruiker op de website registreren (dit kan zonder iets te betalen). Maar als u zich buiten Italië bevindt, ziet u een foutmelding die er ongeveer zo uitziet als hieronder.

Ik zie deze foutmelding terwijl ik “Mare fuori” probeer te bekijken op RaiPlay buiten Italië.

Wat kan ik doen om van de foutmelding af te komen? Bestaat er een goede oplossing?

Een gemakkelijke manier om “Mare fuori” online te bekijken buiten Italië.

Surfshark, een VPN-provider (Virtual Private Network) met servers in meer dan 100 landen, kan gebruikers helpen om “Mare fuori” en andere tv-series en inhoud op RaiPlay buiten Italië te bekijken via verschillende belangrijke functies en functionaliteiten. Ik zal verderop meer in detail schrijven over Surfshark en wat het voor je kan doen, maar als je haast hebt om “Mare fuori” te bekijken, dan is dit wat je moet doen.

Snelle hulp als u haast heeft om “Mare fuori” en andere RaiPlay-inhoud in het buitenland te bekijken.

 • Bezoek de Surfshark-website en koop een abonnement. Surfshark hanteert een volledig restitutiebeleid, wat betekent dat je je abonnement kunt opzeggen en 30 dagen lang je geld terugkrijgt. Met andere woorden: u hoeft zich geen zorgen te maken.
 • Download de Surfshark-applicatie naar uw apparaten (computers, tv’s, laptops, telefoons, tablets) en installeer deze. Je kunt één abonnement op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken, en wetende dat een VPN voor meer dan alleen RaiPlay in het buitenland bruikbaar is, is dit absoluut een aanrader.
 • Voer de Surfshark-applicatie uit en maak verbinding met een server in Italië. Hierdoor krijgt u een Italiaans IP-adres, waardoor RaiPlay denkt dat u zich in Italië bevindt.
 • Bezoek de RaiPlay-website. Registreer een nieuwe gebruiker (als u dit nog niet heeft gedaan). Zoek naar “Mare fuori” als u het niet op de voorpagina kunt vinden. Neem wat te drinken en te eten mee, want er staan heel veel afleveringen en seizoenen van “Mare fuori” op je te wachten!

Ben je klaar om het te proberen? Bezoek de Surfshark-website om aan de slag te gaan.

SurfsharkVPN

Op dezelfde manier waarop je Surfshark gebruikt om RaiPlay in het buitenland te bekijken, kun je de dienst gebruiken om toegang te krijgen tot tv-netwerken in veel andere landen. De service kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix-inhoud in andere landen en om streamingdiensten te bekijken zoals ITVX en BBC iPlayer in het Verenigd Koninkrijk, Hulu, Paramount+, PeacockTV en vele anderen in de Verenigde Staten.

mare fuori

Andere voordelen van Surfshark.

Wil je meer weten over Surfshark en wat deze dienst en VPN’s in het algemeen voor je kunnen betekenen? Hier heb je wat basisinformatie.

 1. Geo-spoofing: RaiPlay beperkt, net als veel andere streamingplatforms, de toegang tot de inhoud op basis van de geografische locatie van de gebruiker. Door de VPN-service van Surfshark te gebruiken, kunnen gebruikers hun echte IP-adres maskeren en het laten lijken alsof ze vanuit Italië toegang hebben tot internet, ongeacht hun werkelijke fysieke locatie. Dit proces staat bekend als geo-spoofing en stelt gebruikers in staat geoblokkades te omzeilen die door RaiPlay zijn opgelegd.
 2. Serverlocaties: Surfshark beschikt over een groot netwerk van servers verspreid over meer dan 100 landen over de hele wereld. Deze uitgebreide serverinfrastructuur stelt gebruikers in staat verbinding te maken met een server in Italië, waardoor RaiPlay wordt misleid door te denken dat de gebruiker toegang heeft tot het platform vanuit Italië. Dit vergemakkelijkt naadloze toegang tot “Mare fuori” en andere Italiaanse inhoud die beschikbaar is op RaiPlay.
 3. Gecodeerde verbinding: Surfshark codeert het internetverkeer van gebruikers met behulp van robuuste encryptieprotocollen. Dit zorgt ervoor dat de online activiteiten van gebruikers, inclusief het streamen van “Mare fuori” op RaiPlay, privé blijven en beveiligd tegen toezicht door derden of het onderscheppen van gegevens.
 4. Onbeperkte bandbreedte en snelheid: Surfshark biedt onbeperkte bandbreedte en hogesnelheidsverbindingen, die cruciaal zijn voor het streamen van high-definition inhoud zoals tv-series op RaiPlay zonder buffering of onderbrekingen.
 5. Ondersteuning voor meerdere platforms: Surfshark is compatibel met een breed scala aan apparaten en platforms, waaronder desktopcomputers, laptops, smartphones, tablets, smart-tv’s en gaming consoles. Hierdoor kunnen gebruikers “Mare fuori” en andere inhoud op RaiPlay streamen vanaf vrijwel elk apparaat, ongeacht hun locatie.

Net zoals je Surfshark gebruikt om Italiaanse tv te kijken, kun je de dienst ook gebruiken om Nederlandse tv in het buitenland te kijken. Hierdoor kun je met Surfshark films en tv-series streamen op NOS en SBS, en zelfs toegang krijgen tot content op Nederlandse Netflix in het buitenland.

Nog een paar woorden over “Mare fuori.” Waar gaat de tv-serie over?

De show draait om de levens van mensen die in een kustplaats in Italië wonen, waarbij de nadruk ligt op hun dagelijkse worstelingen, relaties en ambities. Het onderzoekt thema’s als liefde, vriendschap, gezinsdynamiek en maatschappelijke uitdagingen. Daarnaast duikt de serie in de complexiteit van het leven in een kleine, hechte gemeenschap en de conflicten die daarin ontstaan.

“Mare fuori” bevat een diverse cast van personages, elk met hun eigen unieke achtergronden en persoonlijkheden. Door hun interacties en ervaringen biedt de serie kijkers een kijkje in de fijne kneepjes van menselijke relaties en de fijne kneepjes van het leven in een kustomgeving.

De productiewaarden van “Mare fuori” zijn doorgaans hoog, met aandacht voor detail in decorontwerp, cinematografie en karakterontwikkeling. De serie wordt zowel door het publiek als door critici geprezen vanwege de boeiende verhalen en de authentieke weergave van de Italiaanse cultuur.

mare fuori

Wie zijn de hoofdpersonen in de serie?

Lorenzo Ciaramella:
Ciaramella staat bekend om zijn rol als Paolo in ‘Mare Fuori’. Hij is in verschillende afleveringen verschenen en is vaak een centraal personage in de serie.

Anna Bellato:
Bellato is een andere prominente acteur in ‘Mare Fuori’. Ze speelt een belangrijke rol in de serie en draagt bij aan de boeiende verhaallijn.

Marco Foschi:
Foschi is een opmerkelijke acteur die deel uitmaakte van de hoofdcast in ‘Mare Fuori’. Zijn optredens hebben diepte toegevoegd aan de karakterdynamiek binnen de serie.

Linda Collini:
Collini staat bekend om haar rol in ‘Mare Fuori’. Haar vertolking van haar karakter werd goed ontvangen door het publiek.

Alessia Lambruschini:
Lambruschini is een andere acteur die een belangrijke rol heeft gespeeld in ‘Mare Fuori’ en heeft bijgedragen aan de cast van de serie.

Over het geheel genomen vormt “Mare fuori” een opmerkelijke toevoeging aan het landschap van de Italiaanse televisie en biedt het kijkers een meeslepende en meeslepende kijkervaring die resoneert met het publiek zowel in Italië als daarbuiten.

Je kunt “Mare fuori” vinden op RaiPlay op https://www.raiplay.it/programmi/marefuori


Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan het kijken naar ‘Mare fuori’. Als u nog opmerkingen of vragen heeft, kunt u deze hieronder schrijven.

g'wed

Hoe kan ik G’Wed online streamen op ITVX buiten het Verenigd Koninkrijk?

Heb je gehoord van de tv-serie G’Wed, een show die volledig en uitsluitend is gemaakt voor de streamingdienst ITVX in het Verenigd Koninkrijk? “G’Wed” is een Britse televisieserie die draait om de levens van een groep vrienden die in Liverpool, Engeland wonen. De show volgt de ups en downs van hun persoonlijke en professionele leven terwijl ze navigeren door relaties, school, carrière en de uitdagingen van het moderne stadsleven.

In de kern is “G’Wed” een komedie-dramaserie die thema’s als vriendschap, liefde en zelfontdekking onderzoekt. De personages worstelen met kwesties als de gezinsdynamiek, de balans tussen werk en privéleven en maatschappelijke verwachtingen, terwijl ze onderweg veel lachen en oprechte momenten delen.

De titel “G’Wed” is een spel met de informele uitdrukking “G’wed” die in het noorden van Engeland vaak wordt gebruikt als een term van aanmoediging of bevestiging, en weerspiegelt de ondersteunende en hechte aard van de relaties van de personages. Met zijn mix van humor, emotie en herkenbare verhalen heeft “G’Wed” sinds zijn debuut een toegewijde fanbase en lovende kritieken gekregen, waardoor het een geliefde toevoeging aan de Britse televisie is. Maar hoe kun je deze tv-serie online bekijken?

g'wed

Hoe kan ik G’Wed online bekijken?

Om ITVX en de tv-serie “G’Wed” in het buitenland te bekijken, kan ik u van harte aanbevelen een dienst genaamd ExpressVPN te gebruiken. Dit is een van de toonaangevende VPN-serviceproviders ter wereld. Het biedt een gebruiksvriendelijke app voor een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, computers, routers en smart-tv’s. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers in meer dan 100 landen, waardoor gebruikers uit verschillende locaties kunnen kiezen voor hun VPN-verbinding.

ExpressVPN staat bekend om zijn snelle en betrouwbare verbindingssnelheden, sterke encryptieprotocollen en toewijding aan de privacy van gebruikers. Het biedt ook extra functies zoals een kill-schakelaar, split-tunneling en DNS-lekbescherming om de veiligheid en privacy tijdens het gebruik van de VPN verder te verbeteren.

ExpressVPN

Maar genoeg over de theorie. Dit is wat u moet doen om G’Wed online te bekijken op de ITVX-website met ExpressVPN.

 1. Abonneer u op ExpressVPN: Begin door u te abonneren op ExpressVPN. U kunt kiezen uit hun verschillende abonnementen op basis van uw behoeften. Als u een abonnement koopt dat 12 maanden geldig is, krijgt u een betere prijs per maand dan wanneer u een abonnement van 1 maand koopt.
 2. Download en installeer de ExpressVPN-app: Zodra u zich heeft geabonneerd, downloadt u de ExpressVPN-app op het apparaat dat u wilt gebruiken voor streaming. ExpressVPN is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder smartphones, tablets, computers en smart-tv’s. Je kunt één abonnement tegelijkertijd op al je apparaten gebruiken.
 3. Start de ExpressVPN-app: Open de ExpressVPN-app op uw apparaat en log in met uw inloggegevens.
 4. Verbinden met een Britse server: ExpressVPN biedt servers op meerdere locaties, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Om toegang te krijgen tot ITVX en “G’Wed” te bekijken, moet je verbinding maken met een server in het Verenigd Koninkrijk. Open de serverlijst in de ExpressVPN-app en selecteer een server in Groot-Brittannië.
 5. Verbinden met ITVX: Zodra u verbonden bent met een Britse server, opent u de ITVX-app of -website op uw apparaat. Als u de ITVX-app niet hebt geïnstalleerd, kunt u deze downloaden via de app store van uw apparaat. Met de website gaat dat makkelijker, maar als je gebruik wilt maken van de ITVX-app, lees dan meer over hoe je de ITVX-app kunt vinden en downloaden als je deze niet kunt vinden in de Google Play Store of Apple Store in deze artikel.
 6. Aanmelden of een account aanmaken: als u al een ITVX-account heeft, logt u in met uw inloggegevens. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk een nieuw account aanmaken.
 7. Start met het streamen van “G’Wed”: Zodra u bent ingelogd bij ITVX, kunt u naar de tv-serie “G’Wed” zoeken en rechtstreeks vanaf het platform beginnen met het streamen van afleveringen.

Door ExpressVPN te gebruiken om verbinding te maken met een Britse server, kunt u geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot ITVX alsof u zich fysiek in Groot-Brittannië bevindt. Hierdoor kunt u overal ter wereld genieten van uw favoriete programma’s, waaronder “G’Wed”. Zorg ervoor dat u uw ExpressVPN-verbinding actief houdt tijdens het streamen om toegang te behouden tot ITVX-inhoud.

Op dezelfde manier kunt u ExpressVPN gebruiken om geografische blokkades voor tv-stations en streamingdiensten in veel andere landen te omzeilen. Als gevolg hiervan heb je plotseling toegang tot Netflix-inhoud in veel landen, populaire streamingdiensten zoals BBC iPlayer, Paramount+, PeacockTV en Hulu, en kun je inhoud bekijken op tv-netwerken zoals Rai in Italië, ZDF in Duitsland, RTVE in Spanje, MTV in Hongarije, NRK in Noorwegen, SVT in Zweden en nog veel meer.

itvx abroad

Wil je meer weten over wat een VPN is?

1. Wat is een VPN?

Een VPN, of virtueel particulier netwerk, is een service die uw internetverbinding codeert en uw online activiteiten via een beveiligde server routeert. Hierdoor wordt een persoonlijke en veilige tunnel gecreëerd tussen uw apparaat en internet, waardoor uw gegevens worden beschermd tegen nieuwsgierige blikken, zoals hackers, ISP’s (internetproviders) of overheidstoezicht.

2. Hoe werkt een VPN?

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, wordt uw internetverkeer gecodeerd voordat het uw apparaat verlaat. Deze gecodeerde gegevens worden vervolgens naar de VPN-server gestuurd, waar ze worden gedecodeerd en doorgestuurd naar de beoogde bestemming op internet. Dit proces wordt omgekeerd wanneer de gegevens naar uw apparaat worden teruggestuurd.

Door uw internetverkeer te versleutelen en via een VPN-server te leiden, helpt een VPN uw online privacy en veiligheid te beschermen. Het maskeert ook uw IP-adres, waardoor het lijkt alsof u verbinding maakt met internet vanaf de locatie van de VPN-server. Dit kan u helpen geografische beperkingen op inhoud te omzeilen, zoals streamingdiensten die alleen in bepaalde landen beschikbaar zijn.

Wat is ITVX?

ITVX is een streamingdienst die een breed scala aan tv-programma’s, films en exclusieve inhoud biedt. Het is eigendom van ITV, een van de populairste televisienetwerken van Groot-Brittannië. Met ITVX kunt u uw favoriete ITV-programma’s bekijken, evenals exclusieve inhoud die u nergens anders vindt.

Wat maakt ITVX speciaal?

Een van de beste dingen van ITVX is de enorme bibliotheek met inhoud. Of je nu van drama, komedie, reality-tv of documentaires houdt, er is voor ieder wat wils. Bovendien biedt ITVX een mix van oude klassiekers en gloednieuwe releases, zodat je nooit zonder dingen komt te zitten om naar te kijken.

Een ander geweldig kenmerk van ITVX is de gebruiksvriendelijke interface. Het is gemakkelijk te navigeren, met categorieën en aanbevelingen waarmee u nieuwe programma’s en films kunt ontdekken. U kunt ook afspeellijsten en volglijsten maken om uw favoriete inhoud bij te houden.

Hoe krijgt u toegang tot ITVX?

Toegang krijgen tot ITVX is eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft, is een compatibel apparaat, zoals een smartphone, tablet, smart-tv of computer, en een internetverbinding. Zodra je alles hebt ingesteld, kun je meteen beginnen met streamen. Je kunt zelfs programma’s en films downloaden om deze offline te bekijken, ideaal voor lange reizen of als je geen wifi hebt.

Exclusieve inhoud op ITVX

Een van de meest opwindende dingen van ITVX is de exclusieve inhoud. Van originele drama’s tot realityshows en documentaires, er is voor iedereen iets om van te genieten. Bovendien voegt ITVX voortdurend nieuwe inhoud toe, dus er is altijd iets nieuws om naar te kijken.

Is ITVX het waard?

Als je een fan bent van de programmering van ITV, dan is ITVX zeker de moeite van het bekijken waard. Met zijn enorme inhoudsbibliotheek en gebruiksvriendelijke interface is het een geweldige optie voor iedereen die zijn favoriete programma’s en films wil streamen. Bovendien is het, omdat de exclusieve inhoud alleen beschikbaar is op ITVX, een must-have voor elke tv-liefhebber.

Kortom, ITVX is een fantastische streamingdienst die een breed scala aan entertainmentopties biedt voor kijkers in het VK. Met zijn uitgebreide inhoudsbibliotheek, gebruiksvriendelijke interface en exclusieve aanbiedingen wordt het zeker een favoriet onder tv-fans. Dus waarom zou u het niet eens proberen en het zelf ervaren? Veel streamingplezier!

Hoe kan ik de Zweedse serie Gaslight online bekijken?

Heb je gehoord van de Zweedse tv-serie Gaslight? De serie was in het najaar van 2023 een van de populairste tv-series in Zweden en het is waarschijnlijk geen toeval dat je hem zelf wilt bekijken. Maar waar en hoe kun je dat doen?

Wist je dat de definitie van het Engelse woord gaslight als volgt is?:

Gaslight: ‘(een persoon) psychologisch manipuleren, meestal gedurende een langere periode, zodat het slachtoffer de geldigheid van zijn eigen gedachten, perceptie van de werkelijkheid of herinneringen in twijfel trekt en verwarring ervaart, verlies van vertrouwen en zelfrespect, en twijfels over hun eigen emotionele of mentale stabiliteit.”

Is dit wat je in petto hebt als je ervoor kiest om Gaslight online te bekijken? Dat is het! Maar waar en hoe kun je dat doen?

Hoe je Gaslight online kunt bekijken.

De Zweedse serie Gaslight bekijk je eenvoudig op SVTPlay in Zweden. Het enige probleem doet zich voor als u zich buiten Zweden bevindt, omdat u dan een foutmelding ziet die lijkt op die in de onderstaande afbeelding wanneer u https://www.svtplay.se/gaslight bezoekt.

Hoe je Gaslight online kunt bekijken.

Wat kunt u doen om de foutmelding te verwijderen waarmee u alle inhoud op SVT kunt bekijken, waar ter wereld u ook bent, inclusief Gaslight?

Wat je nodig hebt is een VPN-abonnement bij de NordVPN-service. Dit is een briljante VPN-service met servers in meer dan zestig landen. Ze hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken als u een abonnement koopt. Je kunt beginnen met een abonnement voor een maand, maar als je van plan bent er regelmatig gebruik van te maken, is het goedkoper om een ​​abonnement voor een jaar of langer te kopen. De geld-terug-garantie is geldig ongeacht welk abonnement u koopt!

NordVPN

Wanneer u het abonnement heeft aangeschaft, maakt u verbinding met een server in Zweden die u een Zweeds IP-adres geeft. Als dit is ingevoerd, denkt SVT dat u zich in Zweden bevindt en wanneer u naar de website van SVTPlay gaat of de SVTPlay-applicatie opent, kunt u alle beschikbare inhoud bekijken, inclusief Gaslight en nog veel meer.

Je kunt NordVPN op dezelfde manier gebruiken om Zweedse Netflix-inhoud over de hele wereld te bekijken. Maar denk niet dat NordVPN beperkt is tot Zweden. De dienst kan ook worden gebruikt om Amerikaanse streamingdiensten te bekijken, toegang te krijgen tot goedkoop Premier League-voetbal en nog veel meer!

gaslight online

Geniet van gaslicht.

Dan ben je klaar om Gaslight online te kijken, waar ter wereld je ook bent. Julia Heveus, Adam Jankovic, Ivar Forsling, Ella Sandberg, Suheib en Joakim Olsson wachten op je met negen geweldige afleveringen, allemaal met een gemiddelde duur van 25 minuten. Er zijn enkele verschillen: de eerste aflevering duurt bijna 40 minuten, terwijl de laatste slechts 20 minuten duurt. Maar gemiddeld duurt een aflevering van Gaslight ongeveer 25 minuten.

Als u opmerkingen, vragen of gedachten heeft, kunt u het onderstaande opmerkingenveld gebruiken.