Hoe kan ik de Olympische Zomerspelen op de NOS in het buitenland bekijken?

Wilt u de Olympische Zomerspelen online bekijken? Ga jij de deelnemers uit Nederland aanmoedigen? Misschien heb je een Nederlands paspoort, maar woon je momenteel in Thailand, of aan de riviera van Spanje? Wat kun je doen als je de Olympische Zomerspelen online wilt bekijken, niet op RTVE in Spanje (als je in Spanje bent) of op BBC in het VK (als je in het VK bent), maar op NOS in Nederland?

We weten allemaal dat de beste manier om naar een sportevenement te kijken, is door er naar te kijken met commentatoren die uw eigen moedertaal spreken en om dezelfde concurrenten toe te juichen als wij. Daarom is het vanzelfsprekend dat Nederlanders de Olympische Zomerspelen willen kijken op de Nederlandse tv, ook al wonen ze elders in de wereld.

De enige uitdaging is dat de omroep van de Olympische Zomerspelen in Nederland, NOS, hun livestreams blokkeert voor mensen buiten Nederland. Ze blokkeren niet alleen hun livestreams, maar ook alle andere programma’s die op hun website beschikbaar zijn. Dit komt doordat ze deze programma’s alleen aan kijkers in Nederland mogen laten zien, en niet aan mensen buiten Nederland.

Maar wat kun je doen als je wanhopig op zoek bent naar de Olympische Zomerspelen online op de NOS, ook al woon je ergens anders in Europa, of in Afrika, Azië, Amerika of Oceanië? Het is eigenlijk best makkelijk!

Hoe de Olympische Zomerspelen op de NOS in het buitenland te bekijken

Om NOS in het buitenland te kunnen kijken, moet u eerst een gratis account aanmaken op de website. U zult waarschijnlijk een scherm zien dat er ongeveer zo uitziet als u voor het eerst inhoud op npostart.nl probeert te streamen.

Als je al een account hebt, log dan in. Zo niet, maak dan een gloednieuw en gratis account aan.
Als je al een account hebt, log dan in. Zo niet, maak dan een gloednieuw en gratis account aan.

Je hebt geen NPO Plus-account nodig om naar de Olympische Zomerspelen te kijken, dus voor zo’n feature hoef je niet extra te betalen. Nu moet je de livestream van de NOS gaan zoeken. Maar als u zich buiten Nederland bevindt, ziet u waarschijnlijk een foutmelding die er ongeveer zo uitziet.

Dit programma mag niet bekeken worden vanaf jouw locatie.
Dit programma mag niet bekeken worden vanaf jouw locatie.
Vanwege uitzendrechten is het niet mogelijk om deze uitzending buiten Nederland te bekijken
Vanwege uitzendrechten is het niet mogelijk om deze uitzending buiten Nederland te bekijken

Beide foutmeldingen zullen u vertellen dat u de Olympische Zomerspelen en andere inhoud niet online op de NOS kunt bekijken omdat u zich buiten Nederland bevindt. Wat kunt u eraan doen?

Tokyo 2020 online

De makkelijke oplossing!

Dit is vrij eenvoudig op te lossen. U zult de website van de NOS moeten laten geloven dat u zich in Nederland bevindt. Als u een VPN gebruikt, kunt u gemakkelijk een Nederlands IP-adres krijgen, wat betekent dat alle websites zullen geloven dat u zich in Nederland bevindt. Maar er is een probleem. De NOS (NPO) blokkeert 98% van alle VPN-providers. Het is dus niet voldoende om een ​​VPN-abonnement aan te schaffen of op zoek te gaan naar een gratis VPN-oplossing. Je moet een VPN gebruiken die je daadwerkelijk toegang geeft tot de NOS in het buitenland.

Op basis van mijn tests zijn er momenteel TWEE VPN-providers die je zullen helpen om de Olympische Zomerspelen (en andere inhoud) op NOS / NPO online buiten Nederland te bekijken, en dat zijn ExpressVPN en SurfsharkVPN.

SurfsharkVPN ExpressVPN

U kunt de websites van beide VPN-providers bezoeken door op de bovenstaande links te klikken. U hoeft zich geen zorgen te maken, want als u een van hen probeert, maar het niet leuk vindt, bent u beschermd door hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dus als het u niet lukt, of als het u niet bevalt, vraag dan om terugbetaling en u krijgt uw geld terug.

Wat moet je nu doen?

  • Schaf een VPN-abonnement aan op SurfsharkVPN of ExpressVPN.

Gebruik de bovenstaande links, want ze geven je grote kortingen bij beide providers. Als u een abonnement van 12 maanden bij ExpressVPN aanschaft, krijgt u drie extra maanden gratis. Als je een abonnement van 12 maanden bij SurfsharkVPN koopt, krijg je 12 maanden gratis extra.

  • Download de VPN-applicatie naar uw computer, smart-tv, telefoon of tablet.

Zowel Surfshark als ExpressVPN hebben applicaties beschikbaar voor alle verschillende grote platforms. Als gevolg hiervan kunt u hun applicatie eenvoudig installeren op uw Android-apparaat, op uw iPhone / iPad, op uw Windows-computer, op uw Macintosh en zelfs op uw Linux-computer. Ze hebben ook applicaties voor Android TV, Fire TV en meer.

  • Start de applicatie en maak verbinding met een server in Nederland.

Dit is het erg makkelijke gedeelte. Open de VPN-applicatie en zoek een server in Nederland. Maak verbinding met de server en binnen enkele seconden heb je een Nederlands IP-adres.

  • Start uw browser opnieuw en bezoek npostart.nl.

U bent nu klaar om de Olympische Zomerspelen buiten Nederland op de NOS te bekijken. Je zou niet langer de verschillende foutmeldingen moeten zien, maar in plaats daarvan kun je de livestreams van de Olympische Spelen bekijken en de Nederlandse deelnemers aanmoedigen. Is dat niet gewoon mooi?

Wat te doen in afwachting van uw favoriete evenement?

Heb je wat vrije tijd? Wacht je op een voetbalwedstrijd, of misschien een basketbalwedstrijd tijdens de Olympische Spelen? Als je een VPN-abonnement hebt gekocht, heb je volop mogelijkheden. U kunt zowel ExpressVPN als Surfshark gebruiken om content op tv-netwerken over de hele wereld te bekijken. Met andere woorden, u kunt inhoud bekijken op NBC in de VS, op BBC in het VK, op ZRD in Duitsland, op SVT in Zweden, op RAI in Italië, op RTVE in Spanje en nog veel meer.

U kunt ook beide services ontgrendelen om streamingdiensten te deblokkeren, zoals PeacockTV, Hulu, Paramount +, Disney +, HBO Max en nog veel meer.

Nog een paar woorden over de Olympische Zomerspelen …

De Olympische Zomerspelen zouden plaatsvinden in Tokio tussen 24 juli en 9 augustus 2020. Vanwege COVID is het evenement uitgesteld en zal het nu plaatsvinden tussen 23 juli en 8 augustus in 2021. Er zullen een paar voetbalwedstrijden zijn en basketbalwedstrijden gespeeld op 21 juli en 22 juli, maar de openingsceremonie vindt pas plaats op 23 juli.

voetbal olympische zomerspelen.jpg

Nederland speelt tegen Zambia tijdens de eerste voetbalwedstrijd tijdens de Olympische Zomerspelen op 22 juli in het Miyagi Stadion in Tokio. Dit wordt een fantastische wedstrijd, en gezien het feit dat Nederland een van de grote outsiders in het toernooi is, is dit een wedstrijd die ze zeker moeten winnen! Laten we ze samen aanmoedigen, iets dat nu nog belangrijker is, aangezien buitenlanders niet in de stadions aanwezig mogen zijn om de teams en deelnemers aan te moedigen tijdens de Olympische Zomerspelen (vanwege COVID-beperkingen).

Ik hoop dat deze instructies je hebben geholpen. Als u nog vragen heeft, schrijf dan een opmerking en ik zal mijn best doen om u te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *