Kan ik The Lord of the Rings (trilogie) streamen op Netflix?

De Lord of the Rings-trilogie is een van de meest populaire filmseries ooit gemaakt. Het zijn allemaal echte meesterwerken en Peter Jackson was de regisseur van de films. Maar als je de drie films op Netflix wilt bekijken, zul je daar moeite mee hebben. Is dit mogelijk? Hoe en waar kijk je The Lord of the Rings op Netflix?

Ik was verrast om te ontdekken dat er maar één land is waar je alle drie de films op Netflix kunt kijken. Misschien heb je geluk en vind je een film in jouw land, maar als je zin hebt in een echte The Lord of the Rings-marathon, dan moet je in Turkije wonen, of in ieder geval toegang hebben tot de inhoud op Turkse Netflix op je huidige plaats. Maar hoe kan dat worden gedaan?

De drie films zijn:

The Fellowship of the Ring (2001)
The Two Towers (2002)
The Return of the King (2003)

Hoe bekijk je The Lord of the Rings op Netflix?

Om de drie films op Netflix te kunnen streamen, heb je toegang tot Turkse Netflix nodig. De enige manier om dat op je huidige locatie te krijgen, is door gebruik te maken van de VPN-services van SurfsharkVPN.

SurfsharkVPN

Klik op de knop hierboven om de website van SurfsharkVPN te bezoeken en om een ​​fantastische korting te krijgen. Ze hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen, wat betekent dat u gemakkelijk om terugbetaling kunt vragen als de service u niet bevalt.


De eerste stap in het proces is daarom het aanschaffen van een VPN-abonnement op SurfsharkVPN.

Er zijn tal van andere VPN-providers op de markt, maar die worden allemaal geblokkeerd door Netflix in Turkije (en in de meeste andere landen). Momenteel is SurfsharkVPN de enige VPN waarmee je Turkse Netflix (en inhoud in meer dan 15 andere landen) op Netflix kunt kijken.

De SurfsharkVPN-website

Bezoek de SurfsharkVPN-website door op de bovenstaande link te klikken.

Als je je abonnement op orde hebt, ben je bijna klaar om The Lord of the Rings te streamen op Netflix.


De tweede stap is om de VPN-applicatie te downloaden naar de apparaten waarop u Netflix-inhoud wilt streamen.

SurfsharkVPN heeft applicaties voor Windows, Macintosh, FireTV, iPhone, iPad, Android-apparaten, slimme televisies en meer. Download de SurfsharkVPN-applicatie naar de apparaten waarop je Netflix-content wilt streamen.

de heer van de ringen met surfsharkvpn
Download de SurfsharkVPN-applicatie naar uw apparaat.

Hierboven zie je een afbeelding van de SurfsharkVPN-applicatie voor Windows. Na het downloaden heb ik naar Turkije gezocht en verbinding gemaakt met een server in Turkije.

Vergeet niet dat SurfsharkVPN voor veel meer kan worden gebruikt dan om The Lord of the Rings op Turkse Netflix te kijken. Het kan ook worden gebruikt om Netflix-inhoud te bekijken in de VS, Canada, het VK, Australië, Japan en verschillende andere landen. Het werkt ook met tv-netwerken zoals NBC, CBS, Fox, BBC, ITV, NOS, NRK, SVT, DR, YLE, ZDF, Rai en vele anderen.


Het derde ding is om verbinding te maken met een VPN-server in Turkije en om The Lord of the Rings op Netflix te bekijken.

Zoals je misschien hebt gezien in de afbeelding hierboven, heb ik de SurfsharkVPN-applicatie geopend en verbinding gemaakt met een server in Turkije. Hierdoor krijg ik een Turks IP-adres dat kan worden gebruikt om Turkse Netflix buiten Turkije te streamen.

Als de verbinding tot stand is gebracht (dit duurt normaal gesproken een paar seconden), ben je klaar om alle films in de Lord of the Rings-serie op Netflix te streamen.

Ga naar de Netflix-website of open de Netflix-applicatie op uw apparaat. Je kunt nu snel zoeken naar The Lord of the Rings en je vindt alle drie de films meteen.

The Lord of the RIngs op Netflix

Ben je klaar om The Lord of the Rings op Netflix te streamen? Ik hoop dat deze instructies je op weg helpen.

Je kunt ook de instructies bekijken voor het streamen van The Lord of the Rings op Netflix met SurfsharkVPN in de volgende YouTube-video.


Als je vragen hebt of je mening over de films wilt schrijven, gebruik dan het commentaarveld hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *