Hoe kijk je The Twilight Zone (originele serie uit 1959) op Netflix?

De Twilight Zone is een legendarische tv-serie met veel fans. Maar er is ook een nieuwe generatie jongeren die hebben gehoord over The Twilight Zone en hebben gelezen over The Twilight Zone, die de tv-series zelf nog steeds niet hebben kunnen streamen. Helaas zullen ze The Twilight Show niet vinden als ze zoeken naar de tv-series op Netflix. Weet je waarom? De Twilight Zone staat op Netflix, maar slechts in één enkel land … dat is in de Verenigde Staten.

twilight zone op netflix

Als je niet in de Verenigde Staten woont (of momenteel de VS bezoekt), kun je The Twilight Zone niet vinden op Netflix. Wat kun je daaraan doen?

Er is een nieuwe serie genaamd The Twilight Zone, gemaakt in 2019 door CBS. Dit artikel gaat niet over die serie, maar als je het echt wilt weten, kan de nieuwe serie helemaal niet op Netflix worden gestreamd. De enige plek waar je die series kunt streamen is op dit moment op CBS All Access.

Hoe bekijk je de originele Twilight Zone-serie op Netflix?

Als ik zei dat je toegang kunt krijgen tot veel meer films en tv-series op Netflix dan je nu bent, zou dat niet cool zijn? Wist je dat het veel meer films en tv-programma’s zijn op Netflix USA dan in alle andere landen ter wereld? En u kunt ze allemaal gemakkelijk bekijken. Door mijn instructies te volgen, kun je zelfs alle inhoud bekijken die beschikbaar is op Netflix in Japan, het VK, Canada en ook in Nederland. Zou dat geen droom zijn?

Dus voor veel minder dan je betaalt voor je huidige Netflix-abonnement, zou je toegang kunnen krijgen tot vijf keer meer inhoud. Hoe is het gedaan?

Om van deze kleine aanpassing te genieten, heb je een VPN-abonnement nodig voor NordVPN, PureVPN of SurfsharkVPN. U kunt op de onderstaande links klikken om de websites van beide beroemde VPN-services te bezoeken.

Dit zijn drie VPN-services waarmee u inhoud op Amerikaanse Netflix kunt bekijken. Het is heel makkelijk. Bezoek de drie websites en koop een abonnement op de VPN waarvan je het geluid leuk vindt. Ze lijken veel op elkaar als het gaat om prijzen. Als je een abonnement van slechts één maand wilt, is PureVPN het goedkoopste. Als je een langer abonnement wilt, is SurfsharkVPN normaal gesproken de goedkoopste.

Maak je geen zorgen – ze hebben allemaal een volledig restitutiebeleid.

Ja, als u de service waarvoor u zich aanmeldt niet bevalt, kunt u binnen 30 dagen na uw aankoop om terugbetaling vragen en zij zullen u uw geld teruggeven!

Als je VPN klaar is, is het tijd om The Twilight Zone op Netflix te streamen
Heb je je VPN-abonnement al gekocht? Download de VPN-applicatie naar al uw apparaten (ze hebben allemaal apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Android TV, Gaming Consoles en meer). Voer de applicatie uit en maak verbinding met een server in de Verenigde Staten.

Je hebt nu een Amerikaans IP-adres waarmee je Amerikaanse Netflix naar het buitenland kunt streamen. En nogmaals, u kunt later verbinding maken met servers in Canada, het VK, Nederland en Japan om Netflix-inhoud in die landen te bekijken.

Zoek snel naar The Twilight Zone. Je vindt de volledige serie en je kunt hem direct streamen op Netflix.


Alle genoemde VPN-services kunnen ook worden gebruikt om tv-netwerken zoals BBC, ITV, ZDF, Rai, NBC, CBS, FOX, NRK, SVT, DasErste, RTP, 9Now, YLE en vele anderen te deblokkeren. Ze laten je ook streamingdiensten bekijken zoals Amazon Prime, Hulu, PeacockTV en vele anderen.

Wie geeft er om Japanse Netflix? Je zou moeten. Dit was het eerste land waarin het mogelijk werd gemaakt om de Joaquin Phoenix-film Joker op Netflix te streamen, waarvoor hij een Academy Award won. Dit was ook het eerste land waar je de Jason Momoa-film Aquaman op Netflix kon streamen, dus je kunt maar beter niet neerkijken op Japan, ook al klinkt het niet als het populairste land voor films en tv-programma’s.

Maar ben je klaar om The Twilight Zone nu op Netflix te bekijken? Ik hoop dat deze instructies je zullen helpen deze en vele andere tv-series te bekijken. En als je van tv-series zoals deze houdt, zorg dan dat je geniet van Twin Peaks en andere legendarische en oude klassiekers op Amerikaanse Netflix zodra je er voor het eerst bent.

Als je opmerkingen of vragen hebt, schrijf ze dan hieronder in het opmerkingenveld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *