IPVanish recensie

Wilt u meer over IPVanish weten? Overweegt u een abonnement op IPVanish? Lees deze IPVanish recensie voordat je verder gaat!

IPVanish is een van de toonaangevende VPN-aanbieders op het internet op dit moment. Ze zijn trots op hun snelle servers en goede klantenservice, naast het volledige terugbetaling beleid waarmee je je geld terugkrijgt binnen zeven dagen als je niet tevreden bent met de IPVanish diensten.

IPVanish

Waarom IPVanish gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou overwegen IPVanish gebruik te maken. De meest gebruikelijke reden is dat mensen hun IP-adres willen wijzigen, zodat zij hun virtuele locatie van het ene naar het andere land kunnen veranderen. Wanneer u bijvoorbeeld Nederlandse TV online buiten Nederland wilt bekijken hebt u een Nederlands IP-adres nodig om dat te doen. Voor een dergelijk doel is IPVanish een briljante optie. Op dezelfde manier kun je IPVanish gebruiken om een Britse IP-adres te krijgen en kanalen, zoals BBC, ITV en Channel 4 online te bekijken.

U kunt ook IPVanish gebruiken om gewoon uw online activiteiten te versleutelen, om ervoor te zorgen dat mensen die gebruik maken hetzelfde WiFi-netwerk als u of gewoon vreemden toegang tot uw vertrouwelijke informatie krijgen.

Is IPVanish een goede VPN aanbieder?

We zijn ervan overtuigd dat IPVanish een van de beste VPN-aanbieders op de markt is. Ze hebben hoge snelheden op hun servers, om ervoor te zorgen dat u tv online in hoge kwaliteit kunt kijken. Ze hebben goede ondersteuning bij problemen, en bovendien hebben ze zeer goed uitziende applicaties beschikbaar voor iOS en Android als u de VPN-verbinding niet alleen in Windows, maar ook op uw andere apparaten te wilt gebruiken.

IPVanish prijzen

IPVanish heeft nogal gemiddelde prijzen op hun VPN product. Een maandabonnement kost ongeveer 10 dollar, terwijl een jaar abonnement iets minder dan 80 USD kost.

IPVanish

Conclusie van de IPVanish recensie

We kunnen IPVanish van harte aanbevelen. Het is perfect voor een aantal activiteiten, met name voor het bekijken van Nederlandse tv online. Ga naar de IPVanish website en probeer eens de IPVanish VPN-diensten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *