Hoe kunt u online de Olympische Zomerspelen 2016 kijken?

Wil je live streams van de Olympische Spelen 2016 van de zomer in Rio online kijken? Ontdek hoe en waar u online kijken naar de Olympische Zomerspelen.

In dit artikel zullen we twee eenvoudige manieren beschrijven hoe je online de Olympische Zomerspelen kunt bekijken. De Olympische Zomerspelen worden gehouden tussen 5 augustus en 21 augustus in Rio in Braziliƫ en we kijken allemaal uit naar dit evenement. Zo kun je het online bekijken.

Hoe kunt u kijken de Olympische Zomerspelen 2016 online?

Kijk de Olympische Spelen op de Nederlandse televisie

In Nederland zal de NOS de Olympische Zomerspelen 2016 uitzenden. Als u het evenement wilt kijken zal u een abonnement op hun diensten nodig hebben en je hebt daarbij ook een Nederlands IP-adres nodig. Als je in Nederland bent heb je er al een, maar als je in het buitenland bent, moet je verder lezen om te ontdekken hoe je de Olympische Spelen op de Nederlandse televisie buiten Nederland kunt bekijken.

IPVanishHideMyAss

4 augustus: Op basis van mijn eerste indruk, lijkt het alsof HideMyAss beter dan IPVanish werkt.

Om een Nederlands IP-adres te krijgen adviseren wij van de diensten van IPVanish of HideMyAss te gebruiken. Klik hierboven op de knop om de website te kunnen bezoeken, meld je aan en ontvang een Nederlands IP-adres waardoor je in staat bent om de Olympische Spelen op de Nederlandse televisie te kijken.

Kijk naar de Olympische Zomerspelen op BBC

Als u de Olympische Zomerspelen met Engels sprekende commentatoren wilt kijken dan is de beste manier om dit te doen te zoeken naar het evenement op de BBC in Engeland. Om dit te bekijken dient u IPVanish of HideMyAss opnieuw te gebruiken, maar deze keer geen verbinding met een server in Nederland bent, maar in Engeland. Dit geeft je een Engels IP-adres en als je deze eenmaal hebt kunt u naar bbc.com en live streams van de Summer Olympics 2016 kijken.

Ga lekker kijken!

Zo makkelijk is het dus om de Olympische Zomerspelen online te kijken. Nederland zal misschien niet veel medailles pakken, maar laten we dan juichen voor anderen en hoe dan ook gaan kijken!

Je ziet dit is je probeert om de Olympische Spelen te kijken vanuit het buitenland
Je ziet dit is je probeert om de Olympische Spelen te kijken vanuit het buitenland
Ik ben het kijken naar de Olympische Zomerspelen op NPO met HideMyAss
Ik ben het kijken naar de Olympische Zomerspelen op NPO met HideMyAss
Ik gebruik IPVanish te kijken naar de Olympische Zomerspelen
Ik gebruik IPVanish te kijken naar de Olympische Zomerspelen

2 reacties op “Hoe kunt u online de Olympische Zomerspelen 2016 kijken?

 1. Ik heb een abonnement op IPvanish, maar kan geen sportuitzendingen op de Nederlandse TV kijken. Ondanks dat ik een Nederlands IP-adres gebruik krijg ik altijd de melding dat de uitzending wegens rechtenbeperking niet te zien is.

  1. Ik gebruikte IPVanish om naar te kijken NPO / NOS. Ga als volgt te werk:
   Open de IPVanish toepassing.
   – Selecteer “Server Selection”
   – Selecteer “List”
   – Zoeken naar “Netherlands”
   – Sluit aan op een van de servers. Toen ik nu probeerde het recht van de AMS-a30 werkte perfect (een van de vele servers werken)

   Als u niet tevreden bent, vraag dan om een terugbetaling van IPVanish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *