Hoe kan ik Nederland vs Zweden online bekijken?

Op 3 juli speelt Nederland de halve finale in het Wereldkampioenschap voetbal tegen Zweden. Het is ongelooflijk dat de Zweedse dames dit tot nu toe hebben gehaald, maar kunnen ze het helemaal naar de finale halen? Nederland werd voor het toernooi als een van de grote outsiders beschouwd, en hier zijn ze slechts één wedstrijd van de grote finale. Kunnen ze het redden?

nederland vs zweden

De wedstrijd tegen de Zweden begint op 3 juli om 21.00 uur. Kan Zweden het opnieuw doen en verrassen zoals ze deden tegen Canada en tegen Duitsland? Of zal Nederland, die heel veel indruk heeft gemaakt, helemaal doorgaan naar de finale? Sommigen zullen misschien zeggen dat Nederland tot nu toe geluk heeft gehad met hun tegenstanders, en dat is misschien waar. Sterker nog, ze hebben ook geluk in de halve finale met Zweden, maar hoe dan ook, ze hebben zich bewezen waardig in de halve finale te zijn. Zullen ze zich waardig bewijzen voor een plek in de finale op 7 juli?

Bekijk Zweden vs Nederland online

De wedstrijd wordt getoond op NPO in Nederland. Dit is gratis om naar het kanaal te kijken en je kunt hun livestreams vinden op npo.nl. Als u buiten Nederland woont en deze stream wilt bekijken, gebruikt u de VPN-services van ExpressVPN om een Nederlands IP-adres te krijgen waarmee u de wedstrijd tussen Nederland en Zweden online op 3 juli kunt bekijken.

ExpressVPN

Klik op de knop hierboven om u aan te melden voor hun services en om hun VPN-client te downloaden. Zodra dit is gebeurd, maakt u verbinding met een server in Nederland en bekijkt u de wedstrijd online.

U kunt ook verbinding maken met een server in het Verenigd Koninkrijk en de wedstrijd gratis online bekijken op BBC in Engeland. Meer informatie over hoe je BBC in het buitenland kunt kijken met ExpressVPN, is hier te vinden.

Vergeet niet dat ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie heeft, dus het is volkomen veilig om te proberen en je kunt gewoon je geld terug vragen als je niet tevreden bent. Het is ook leuk om te weten dat het erg snel is en dat je in minder dan vijf minuten naar de live streams kunt kijken als je nu begint. Ben je klaar?

Andere voordelen met ExpressVPN

Als u een abonnement op ExpressVPN hebt, moet u verbinding maken met een server in de Verenigde Staten en alle inhoud bekijken die beschikbaar is op American Netflix. Op dezelfde manier kun je ook Canadese Netflix, Engelse Netflix, Nederlandse Netflix en nog veel meer streamen.

Ben je klaar om Nederland vs Zweden te bekijken?

Als je hulp nodig hebt bij het online streamen van de halve finale van het FIFA World Cup, schrijf dan een opmerking en ik zal mijn best doen om je te helpen. Als je deze instructies volgt, kun je later op dezelfde manier de bronzen finale en de finale online bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *