Hoe kan ik de Portugese Grand Prix online streamen?

Ben jij een fan van de Formule 1? Wil je de Portugese Grand Prix van dit jaar online bekijken? Het is vrij eenvoudig op te lossen, dus blijf lezen als je een website wilt vinden waar je de Portugese Grand Prix gratis online kunt streamen!

In moeilijke tijden kan het kijken naar sport een fantastische opluchting zijn. Daarom hebben zoveel mensen veel plezier beleefd aan het streamen van voetbal-, tennis-, fiets- en andere sportevenementen tijdens COVID-19. En nu is het ook tijd om wat Formule 1 te kijken. Maar wat als u in een land woont waar u niet online naar de Formule 1 kunt kijken op een lokaal tv-kanaal? Of wat als de tv-zender die de Formule 1-races uitzendt zo duur is dat je geen zin hebt om dat soort geld te betalen?

Hier heb ik een oplossing voor iedereen die de Portugese Grand Prix online wil streamen!

Hoe de Portugese Grand Prix online te streamen

Er zijn nogal wat tv-netwerken in Europa die gratis Formule 1-races laten zien. Hier zal ik je een methode beschrijven waarmee je de Portugese Grand Prix en andere Formule 1-races online op gratis tv-kanalen kunt bekijken.

U kunt PureVPN zeven dagen proberen en de prijs is slechts $ 1. Met andere woorden, dit is een gemakkelijke investering zonder al te veel risico.

  • Download PureVPN naar uw computer, telefoon of tablet en installeer de VPN-software.

Nu zal ik je vertellen over drie tv-kanalen waar je de Portugese Grand Prix online kunt streamen.

  • Servus TV (Oostenrijk) – https://www.rtbf.be/auvio/emissions/detail_formule-1?id=6111
  • MTV (Hongarije) – http://www.mediaklikk.hu/
  • RTBF (België) – https://www.servustv.com/jetzt-live/

Om de stream van MTV in Hongarije te bekijken, maakt u verbinding met een PureVPN-server in Hongarije. Ga daarna naar de bovenstaande link, klik op ELO in de rechterbovenhoek en kies M4. Je kunt nu de livestream van de Portugese Grand Prix en elke andere Formule 1-race dit seizoen bekijken.

Als je het evenement op Oostenrijkse tv wilt bekijken, maak dan verbinding met een PureVPN-server in Oostenrijk. Voor wie zin heeft om in te streamen op Belgische tv, maak verbinding met een server in België en bezoek de website van RTBF nadat de verbinding tot stand is gebracht.

Het duurt maar een paar seconden voordat de verbinding tot stand is gebracht.

Gebruik de VPN om andere sportevenementen en streaming-sites te bekijken!

U kunt PureVPN ook gebruiken om Netflix-inhoud in verschillende landen te deblokkeren, en het kan ook worden gebruikt om het Europees Kampioenschap voetbal online te bekijken, om de Olympische Zomerspelen online te bekijken en om de FIFA Wereldbeker online, de Champions League online en tal van andere geweldige sportevenementen!

Ik hoop dat deze instructies je hebben geholpen. Als je nog opmerkingen of vragen hebt, schrijf dan een reactie en ik zal mijn best doen om je te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *