Hoe en waar kun je UEFA Women’s EURO 2017 online bekijken?

Het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen zal van 16 juli t/m 6 augustus in Nederland plaatsvinden. Ontdek hoe en waar je het evenement online kunt bekijken!

Het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen zal een fantastisch hoogtepunt worden in de zomer van 2017. Velen kijken uit naar de FIFA World Cup in 2018 (voor mannen), maar laten we de Euro 2017 voor vrouwen niet vergeten. In het toernooi zullen 16 landen tegen elkaar uitkomen.

Hoe je Euro 2017 voor vrouwen online kunt streame

Hoe je Euro 2017 voor vrouwen online kunt streamen

In Nederland zal het evenement door de NOS worden uitgezonden. Je kunt het Europees Kampioenschap makkelijk online streamen vanaf de website van de NOS, maar als je je in het buitenland bevindt is dat niet mogelijk, en zul je een foutmelding krijgen. Om dit te omzeilen zul je een Nederlands IP-adres moeten zien te bemachtigen.

Wil je een IP-adres waarmee je vanuit het buitenland naar de NOS kunt kijken, dan kun je het best gebruik maken van de VPN-diensten van ExpressVPN.

ExpressVPN

Klik hierboven op ExpressVPN om op hun website te komen en meld je aan voor hun diensten. Zodra dit gebeurd is kun je hun applicatie downloaden en krijg je verbinding met een server in Nederland. Dan zul je Euro 2017 voor vrouwen rechtstreeks vanaf de website van de NOS kunnen streamen.

ExpressVPN hanteert een 30 dagen niet-goed-geld-terugbeleid, mocht je niet tevreden zijn met de dienst.

Nederland zal zijn eerste duel spelen tegen Noorwegen, op 16 juli vanaf 18.00 uur. De wedstrijd zal in Utrecht plaatsvinden. Hup Nederland, hup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *