HideMyAss recensie

Wil je een Nederlands IP-adres met behulp van HideMyAss? Op zoek naar algemene informatie over HideMyAss? Lees onze HideMyAss review voor meer informatie.

HideMyAss is de grootste van alle VPN-aanbieders op het internet. Ze hebben servers in bijna alle landen in de wereld, wat betekent dat met één abonnement van HideMyAss u een IP-adres kunt krijgen in bijna 200 landen. U kunt zo veel verbinding maken als u wilt en zoveel bandbreedte gebruiken als u wilt met één enkel abonnement. Daarnaast heeft HideMyAss een 30 dagen volledige terugbetaling beleid, wat betekent dat u uw geld terugkrijgt als je erom vraagt binnen dertig dagen (en u hebt minder dan 10 GB bandbreedte gebruikt tijdens deze periode).

HideMyAss

HideMyAss prijzen

De VPN-service van HideMyAss kost maandelijkse ongeveer 12 USD, terwijl de jaarprijs net onder 80 USD ligt. Dit zijn vrij gemiddelde prijzen, maar je krijgt een heleboel waar voor je geld als je besluit om HideMyAss te gebruiken.

Onze tests van HideMyAss

Op basis van onze tests van HideMyAss kunnen we duidelijk zeggen dat dit een solide VPN aanbieder is. Met servers in bijna 200 landen, hebben natuurlijk niet alle servers dezelfde snelheden, maar in het algemeen zorgen ze voor een goede snelheid. En als je HideMyAss wilt gebruiken om Nederlandse tv te kijken online dan kunt u er zeker van zijn dat het heel goed zal werken.

Kan ik HideMyAss op iOS en Android gebruiken?

HideMyAss heeft een prachtige client beschikbaar voor Windows, maar daarnaast hebben ze heel goed werkend clients beschikbaar voor Android-apparaten en Apple-producten (zoals de iPhone en iPad). Deze kunnen eenvoudig worden gedownload van Google Play Store en de Apple Store. Op hun website hebben ze ook gedetailleerde setup handleidingen als je wilt om handmatig in te stellen HideMyAss op elk apparaat of misschien direct uit te voeren van de VPN-verbinding van uw router.

HideMyAss

HideMyAss review conclusie

Met het 30 dagen volledige terugbetaalbeleid is het proberen van HideMyAss zonder risico’s. Wij geloven dat u tevreden zult zijn en hebben veel plezier in het gebruik van uw HideMyAss abonnement, maar het woord is natuurlijk aan u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *