De goedkoopste manier om de Premier League online te bekijken

Wil je de Premier League online bekijken? Dit is de goedkoopste manier, sterker nog, het is helemaal gratis!

Om de Premier League te kunnen bekijken, moet je normaal gesproken veel geld betalen aan verschillende TV-omroepen. Maar er is een uitzondering en die is Star Sports in India. Zij zenden alle Premier League wedstrijden gratis online uit. Het enige dat ervoor nodig is, is dat je vanuit India kijkt. Alleen daarvoor ga je natuurlijk niet naar India verhuizen, maar je kunt heel gemakkelijk een Indiaas IP-adres krijgen, waardoor je virtueel in India woont. Met een Indiaas IP-adres kun je alle Premier League voetbalwedstrijden gratis op Star Sports bekijken, en daarnaast ook nog eens alle wedstrijden van de Duitse Bundesliga – ook gratis.

Kijk online naar de Premier League
De goedkoopste manier om de Premier League online te bekijken

Kijk online naar de Premier League

Om een Indiaas IP-adres te krijgen, raad ik je aan de VPN-services van PureVPN of van IPVanish te gebruiken. Beiden kunnen je een Indiaas IP-adres geven en beiden bieden je volledige restitutie binnen 7 dagen, als je niet tevreden bent.

IPVanishPureVPN

Probeer IPVanish of PureVPN eens en bekijk de Premier League gratis online.

En later kun je PureVPN en IPVanish gebruiken om online naar de Nederlandse TV te kijken, waar ter wereld je je ook bevindt.

Als je meer wilt lezen over andere manieren om de Premier League via het internet te bekijken, kun je dit artikel (in het Engels) lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *