Bekijk Nederland vs Zweden op 29 juli (Euro 2017)

Op 29 juli is het tijd voor het eerste kwartfinale in Euro 2017 voor vrouwen. Nederland speelt tegen Zweden in Doetinchem. Wilt u de wedstrijd op internet streamen?

Het gastland, Nederland, heeft tot nu toe alle drie de wedstrijden in het toernooi gewonnen. Zweden eindigde met vier punten na het groepsfase. De meeste mensen zullen het erover eens zijn dat Nederland favoriete voor de wedstrijd is, maar men mag niet vergeten dat Zweden het toernooi tegen Duitsland heeft gelanceerd, de grote favorieten om het hele toernooi te winnen. Er kan in deze wedstrijd iets gebeuren, en het is geen wonder dat u Nederland vs Zweden online wilt kijken. Hoe kan het gedaan worden?

Bekijk Nederland vs Zweden op 29 jul
Bekijk Nederland vs Zweden op 29 jul

Hoe kijk Nederland vs Zweden online?

De beste manieren om de wedstrijd online te streamen zijn:

  • U kunt het op NOS in Nederland bekijken.
  • U kunt het op SVT in Zweden bekijken.

Beide deze kanalen zijn gratis, maar u heeft een Nederlands IP-adres nodig om het op NOS te bekijken, en u heeft een Zweeds IP-adres nodig om het op SVT in Zweden te bekijken. Om een ​​dergelijk lokaal IP-adres te krijgen, gebruik de VPN-diensten van ExpressVPN. We hebben het net getest met zowel NOS als SVT, en het werkt perfect.

ExpressVPN

Druk op de knop hierboven, meld je aan voor ExpressVPN, download de VPN-client en verbind met een server in Nederland of in Zweden. U kunt dan de NOS of de SVTPlay website bezoeken, en u bent klaar om Nederland vs Zweden online te streamen.

Het is tot nu toe een fantastisch toernooi en we zien er zo veel vooruit naar de uitklap. Welk team stimuleert u in deze wedstrijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *