Hoe kan ik Nederland vs Zweden online bekijken?

Op 3 juli speelt Nederland de halve finale in het Wereldkampioenschap voetbal tegen Zweden. Het is ongelooflijk dat de Zweedse dames dit tot nu toe hebben gehaald, maar kunnen ze het helemaal naar de finale halen? Nederland werd voor het toernooi als een van de grote outsiders beschouwd, en hier zijn ze slechts één wedstrijd van de grote finale. Kunnen ze het redden?

nederland vs zweden

De wedstrijd tegen de Zweden begint op 3 juli om 21.00 uur. Kan Zweden het opnieuw doen en verrassen zoals ze deden tegen Canada en tegen Duitsland? Of zal Nederland, die heel veel indruk heeft gemaakt, helemaal doorgaan naar de finale? Sommigen zullen misschien zeggen dat Nederland tot nu toe geluk heeft gehad met hun tegenstanders, en dat is misschien waar. Sterker nog, ze hebben ook geluk in de halve finale met Zweden, maar hoe dan ook, ze hebben zich bewezen waardig in de halve finale te zijn. Zullen ze zich waardig bewijzen voor een plek in de finale op 7 juli?

Bekijk Zweden vs Nederland online

De wedstrijd wordt getoond op NPO in Nederland. Dit is gratis om naar het kanaal te kijken en je kunt hun livestreams vinden op npo.nl. Als u buiten Nederland woont en deze stream wilt bekijken, gebruikt u de VPN-services van ExpressVPN om een Nederlands IP-adres te krijgen waarmee u de wedstrijd tussen Nederland en Zweden online op 3 juli kunt bekijken.

ExpressVPN

Klik op de knop hierboven om u aan te melden voor hun services en om hun VPN-client te downloaden. Zodra dit is gebeurd, maakt u verbinding met een server in Nederland en bekijkt u de wedstrijd online.

U kunt ook verbinding maken met een server in het Verenigd Koninkrijk en de wedstrijd gratis online bekijken op BBC in Engeland. Meer informatie over hoe je BBC in het buitenland kunt kijken met ExpressVPN, is hier te vinden.

Vergeet niet dat ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie heeft, dus het is volkomen veilig om te proberen en je kunt gewoon je geld terug vragen als je niet tevreden bent. Het is ook leuk om te weten dat het erg snel is en dat je in minder dan vijf minuten naar de live streams kunt kijken als je nu begint. Ben je klaar?

Andere voordelen met ExpressVPN

Als u een abonnement op ExpressVPN hebt, moet u verbinding maken met een server in de Verenigde Staten en alle inhoud bekijken die beschikbaar is op American Netflix. Op dezelfde manier kun je ook Canadese Netflix, Engelse Netflix, Nederlandse Netflix en nog veel meer streamen.

Ben je klaar om Nederland vs Zweden te bekijken?

Als je hulp nodig hebt bij het online streamen van de halve finale van het FIFA World Cup, schrijf dan een opmerking en ik zal mijn best doen om je te helpen. Als je deze instructies volgt, kun je later op dezelfde manier de bronzen finale en de finale online bekijken!

Hoe kun je het WK 2019 via NPO toch volgen vanuit het buitenland?

Wil jij het WK 2019 live streamen via NOS, maar lukt dat niet omdat je in het buitenland zit? Het kan heel gemakkelijk, online, ook vanuit het buitenland.

WK 2019 online

Om van buiten Nederland toch live via NOS te kijken moet het lijken alsof je je binnen de landgrenzen bevindt. Dat klinkt ingewikkeld, maar het is heel gemakkelijk. Je hebt alleen een Nederlands IP-adres nodig en de makkelijkste manier om daar aan te komen is middels een VPN-verbinding van ExpressVPN. De meeste VPN-aanbieders zijn door de NOS geblokkeerd, maar ExpressVPN werkt nog steeds, waarmee je dus wel naar de NOS kunt kijken vanuit het buitenland.

ExpressVPN
  1. Bezoek de website van ExpressVPN en sign up. ExpressVPN heeft een 30-dagen geld-terug-garantie, wat betekent dat je je geld terugkrijgt wanneer je ontevreden bent.
  2. Download de ‘ExpressVPN client’ op je computer, iPhone, iPad of Adroid systeem.
  3. Open de ExpressVPN applicatie en verbind met de server in Nederland.
  4. Herstart je browser of NOS App.
  5. Je kunt nu vanuit het buitenland het WK volgen via de live-stream van de NOS.

Het is dus heel gemakkelijk om vanuit het buitenland het WK 2019 te volgen via de NOS. Hopelijk geniet je zo volop van het WK! Dus ga er lekker voor zitten en volg het WK 2019 online!

Komende wedstrijden voor Nederland in het WK 2019

7 juli, 17:00 -> Nederland vs Verenigde Staten

Laten we samen naar Nederland juichen als we kijken naar hun wedstrijden live op de NPO online, zelfs die van ons die zich buiten Nederland bevinden.

Hieronder kunt u bij vragen of opmerkingen uw reactie achterlaten. Lees hier meer over hoe het WK live te volgen is via de NOS vanuit het buitenland.

Hoe kan je de Olympische Winterspelen van 2018 online bekijken?

Wil je de Olympische Winterspelen van 2018 graag online streamen? Wil je de Olympische Winterspelen zien bij de NOS in Nederland, maar je kunt het niet omdat je in het buitenland bent?

Hoe kan je de Olympische Winterspelen van 2018 online bekijken?
Hoe kan je de Olympische Winterspelen van 2018 online bekijken?

De Olympische Winterspelen kunnen heel gemakkelijk bij de NOS bekeken worden, zelfs als je buiten Nederland woont. Om Nederlandse TV vanuit het buitenland te bekijken, moet je een Nederlands IP-adres hebben en de beste manier om een Nederlands IP-adres te krijgen, is het gebruik van VPN-diensten van ExpressVPN. Ik heb hun diensten ook getest en weet dat je de NOS kunt streamen vanaf het buitenland, door ExpressVPN te gebruiken.

ExpressVPN

Bij ExpressVPN kan je 30 dagen het volledige bedrag terugkrijgen, dus als je hun diensten wilt proberen en het bevalt je niet, kun je gemakkelijk je geld terugvragen.

De Olympische Winterspelen van 2018 worden gehouden in Pyeongchyang in Zuid-Korea, tussen 9 en 25 februari.

Lees hier meer over het bekijken van de Nederlandse TV vanuit het buitenland.

Bekijk Nederland vs Zweden op 29 juli (Euro 2017)

Op 29 juli is het tijd voor het eerste kwartfinale in Euro 2017 voor vrouwen. Nederland speelt tegen Zweden in Doetinchem. Wilt u de wedstrijd op internet streamen?

Het gastland, Nederland, heeft tot nu toe alle drie de wedstrijden in het toernooi gewonnen. Zweden eindigde met vier punten na het groepsfase. De meeste mensen zullen het erover eens zijn dat Nederland favoriete voor de wedstrijd is, maar men mag niet vergeten dat Zweden het toernooi tegen Duitsland heeft gelanceerd, de grote favorieten om het hele toernooi te winnen. Er kan in deze wedstrijd iets gebeuren, en het is geen wonder dat u Nederland vs Zweden online wilt kijken. Hoe kan het gedaan worden?

Bekijk Nederland vs Zweden op 29 jul
Bekijk Nederland vs Zweden op 29 jul

Hoe kijk Nederland vs Zweden online?

De beste manieren om de wedstrijd online te streamen zijn:

  • U kunt het op NOS in Nederland bekijken.
  • U kunt het op SVT in Zweden bekijken.

Beide deze kanalen zijn gratis, maar u heeft een Nederlands IP-adres nodig om het op NOS te bekijken, en u heeft een Zweeds IP-adres nodig om het op SVT in Zweden te bekijken. Om een ​​dergelijk lokaal IP-adres te krijgen, gebruik de VPN-diensten van ExpressVPN. We hebben het net getest met zowel NOS als SVT, en het werkt perfect.

ExpressVPN

Druk op de knop hierboven, meld je aan voor ExpressVPN, download de VPN-client en verbind met een server in Nederland of in Zweden. U kunt dan de NOS of de SVTPlay website bezoeken, en u bent klaar om Nederland vs Zweden online te streamen.

Het is tot nu toe een fantastisch toernooi en we zien er zo veel vooruit naar de uitklap. Welk team stimuleert u in deze wedstrijd?